Υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Οργανισμό Τουρισμού της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσία του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

“Η ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της πόλης μας σε κάθε επίπεδο με το αγκάλιασμα όλων των φορέων που μπορούν να συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση είναι προτεραιότητα”, δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού και αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου.

Σε αυτή την στρατηγικής σημασίας συνεργασία παρευρέθηκαν επίσης ο Τομεάρχης τουρισμού κ. Θάνος Αλέξανδρος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης τουρισμού κ. Τσιάντης Λεωνίδας, ο υπουργός Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και διεθνής συνεργασίας της Σερβικής Δημοκρατίας κ. Zlatan Klokic, η Πρέσβης Βοσνίας – Ερζεγοβίνης κα. Milica Ristović Krstić, η Διευθύντρια τουριστικού οργανισμού της Σερβικής Δημοκρατίας κα Nada Jovanovic, η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα κα Γέλενα Γιοβάνοβιτς Αθανασίου.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή του και την δημοσιογραφική κάλυψη τον κ. Diogenis Mariolas

photos by: Phototopos