Ιδιαίτερα τιμητική η επίσκεψη της κα. Λίνα Τόνια όπου την υποδέχτηκε η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κα. Γέλενα Γιοβάνοβιτς.

Η Λίνα Τόνια βραβεύτηκε το 2020 ως η σημαντικότερη συνθέτρια της χρονιάς στα Διεθνή Μουσικά Βραβεία Νέας Υόρκης. Είναι η πρώτη Ελληνίδα συνθέτρια που λαμβάνει τέτοια διάκριση. Για τα έργα της, την έχει βραβεύσει ο πρώην πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Μάνθος, η Ένωση Κριτικών Μουσικής και Θεάτρου και οι εκδοτικές εταιρίες Baerenreiter και Sempre Piu.

Το όνομα της Λίνας Τόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους εκατό σημαντικότερους ανθρώπους του κόσμου από το STARS ILLUSTRATED MAGAZINE, ανάμεσα σε προσωπικότητες, όπως η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Δαλάι Λάμα, ο Εμανουέλ Μακρόν, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η πιθανότητα συνεργασίας και διοργάνωσης Master Class για τους φοιτητές Πανεπιστημίων της μουσικής και του χώρου του θεάματος της Σερβικής Δημοκρατίας.