Το World King of Taekwon-Do, το 8ο διεθνές Greek Open Tournament του taekwondo ITF,  διεξήχθη  από τις 07 ως τις 08 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο του αθλητικού συγκροτήματος της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη. Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης από το 2013 ως το 2019 και μετά από απουσία δύο ετών λόγω της COVID19, το 8ο World King of Taekwon do επέστρεψε δυναμικά με τη συμμετοχή 900 αθλητών και αθλητριών και 110 συλλόγων από δέκα συνολικά χώρες.

Πρόκειται για το επίσημο τουρνουά µε την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας International Taekwon-Do Federation (ITF), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Europe ITF Taekwon-do Federation, την αιγίδα της A.Ο.Τ.Ε. (Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος) και διοργανωτή τον Α.Σ. Νεάπολης “Μακεδονική Δύναμη”, τον σύλλογο που στελεχώνει κάθε χρόνο την Εθνική Ομάδα µε πρωταθλητές και πρωταθλήτριες όλων των κατηγοριών και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Φέτος, στο World King of Taekwon-Do συμμετείχαν μέλη του συλλόγου Taekwondo Srpski Soko από το Zvornik και ένα μέλος του συλλόγου Taekwondo Falkon από την Bijeljina, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η Emilija Blagojević κατάκτησε τη δεύτερη θέση και ένα ασημένιο μετάλλιο. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Srdjan Mirkovic, ενώ στο ομαδικό ο σύλλογος κατέκτησε και την τρίτη θέση.

Στον  προπονητή του συλλόγου Taekwon-Do «Srpski Soko», κύριο Miljan Cosic, απονεμήθηκε μετάλλιο για τη συμβολή του στην ανάδειξη και καθιέρωση του αθλήματος Taekwon-Do, από τον διοργανωτή του Α.Σ. Νεάπολης “Μακεδονική Δύναμη”, παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωταθλητή, κύριο Νίκο Λεούση.