Στις 11 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το αγωνιστικό σεμινάριο Taekwondo στο Δήμο Ζβόρνικ, που διοργανώθηκε από την Αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Δήμο του Ζβόρνικ και τον σύλλογο του Taekwondo “Srpski Soko.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η προετοιμασία των αθλητών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία τον Απρίλιο του 2023. Το σεμινάριο διευθύνει ο πρωταθλητής Ευρώπης και παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκος Λεούσης και θα απευθύνεται στις κατηγορίες Junior και Senior.

Έχοντας τελέσει 20 έτη ως αθλητής στην Εθνική ομάδα του Taekwondo Ελλάδας και έχοντας κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο με 2 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια, καθώς και με 7 Χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Νίκος Λεούσης είναι ο Αρχιπροπονητής της Εθνικής Ομάδας του Taekwondo Ελλάδας η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2022.

Ο Νίκος Λεούσης είναι ο διοργανωτής του παγκόσμιου πρωταθλήματος “World King Of Taekwondo”, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα παγκοσμίως, στο οποίο έχουν συμμετάσχει μεταξύ άλλων και αθλητές από την Σερβική Δημοκρατία.