Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» της Νέας Καρβάλης τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης KAVALA EXPO 2023, που διοργανώνει για 29η χρονιά το Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Στην έκθεση παραβρέθηκε η επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας της Β-Ε στην Ελλάδα, Jelena Jovanovic, συνοδευόμενη από την Πρόξενο της Σερβίας στην Ελλάδα, Jasmina Milacic και επισκεφθήκαν το stand του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σερβίας και του Περιφερειακού Εμπορικού Επιμελητηρίου Leskovac.

 

Την έκθεση Kavala Expo 2023 εγκαινίασε μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανο, η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα-Μάνη Παπαδημητρίου, ενώ το «παρών» στην τελετή έδωσαν σχεδόν όλοι οι αιρετοί και εκπρόσωποι των Αρχών του νομού Καβάλας.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Μάρκο Δέμπα επισκέφθηκε το περίπτερο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σερβίας και του Περιφερειακού Εμπορικού Επιμελητηρίου Leskovac. 

 

Η Έκθεση Kavala Expo θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και αποτελεί σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν δυναμικές εκδηλώσεις και δράσεις, με σκοπό την καλύτερη προσέλκυση των επισκεπτών και των επιχειρηματιών από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα επαφών, με σκοπό την αναπτυξιακή προοπτική, και ενισχύοντας την προσπάθειά μας για καλύτερες εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές.