Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Σερβικής Δημοκρατίας (TORS), ο Τουριστικός Οργανισμός της Banja Luka και ο Τουριστικός Οργανισμός της Foča, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και της Πρεσβείας της Β-Ε στην Αθήνα, έδωσαν δυναμικά το παρών, στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, στο Stand D14 στο Περίπτερο 13.

 

Στο σημαντικό τουριστικό γεγονός συμμετείχαν επιχειρήσεις από όλο το τουριστικό φάσμα, ελληνικοί και διεθνείς τουριστικοί προορισμοί, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικοί πράκτορες, κλαδικοί φορείς και μέσα, αλλά και εκλεκτοί προσκεκλημένοι αγοραστές από χώρες – στόχους για τον κλάδο.

 

 

Η Τουριστική Έκθεση Philoxenia, υποδέχεται καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού από 35 και πλέον χώρες – στόχους του εξωτερικού σε ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα εμπορικών συναντήσεων. Στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, εκπρόσωποι των Τουριστικών Οργανισμών πρόβαλαν τη Σερβική Δημοκρατία στους Hosted Βuyers με προγραμματισμένα B2B ραντεβού.