Στις 11 Απριλίου 2024 η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Jelena Jovanovic, συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Προώθησης Ξένων Επενδύσεων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (FIPA-Foreign Investment Promotion Agency), Marko Kubatlija. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα τρέχοντα σχέδια και οι δραστηριότητες της Αντιπροσωπείας καθώς και οι ευκαιρίες για συνεργασία σε διάφορους τομείς.  Από την συνάντηση, συνήχθη το συμπέρασμα ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους είναι η δικτύωση των επιχειρηματιών με σκοπό την ενίσχυση της εμπορικής και οικονομικής συνεργασία της Σερβικής Δημοκρατίας με την Ελλάδα. Με κοινές δράσεις μπορούν να αξιοποιηθούν συνέργειες για εκατέρωθεν επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες, καθώς και συμμετοχή σε επιχειρηματικές εκθέσεις και συνέδρια.

* Τα μέλη της Υπηρεσίας Προώθησης Ξένων Επενδύσεων της Β-Ε (FIPA) επισκέφτηκαν την Ελλάδα για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την ENTERPRISE GREECE, φορέα των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.