Η Σερβική Δημοκρατία έδωσε δυναμικά το παρόν στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (7-15 Σεπτεμβρίου 2024), παρουσιάζοντάς  στο περίπτερο «Business Corner of Republic of Srpska», μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της.

 

Με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα και της Πρεσβείας της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα και την “BLP Consulting”, παρουσιάστηκαν οι ακόλουθες έντεκα  (11) εταιρείες από την Σερβική Δημοκρατία: Elas, Mikroelektronika, BLP, Vitorog, Zlatni lešnik, Metalplast, Veteks, Vis, Metal-M, Alumina και “Gentleman”.

 

Με τιμώμενη χώρα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, η διοργάνωση της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης επικεντρώθηκε στις σύγχρονες προκλήσεις και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας δίνοντας έμφαση στα νέα τεχνολογικά μέσα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στα πλαίσια της 88η ΔΕΘ, εκπρόσωποι των εταιρειών, είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε στοχευμένο πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων και να συναντηθούν με εκπρόσωπους επιχειρήσεων της Ελλάδας και της παγκόσμιας αγοράς, δημιουργώντας κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών.