Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, όπου και έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “Όσοι πέρασαν απέναντι” της γνωστής συγγραφέας Μιλένα Έρις, απηύθυνε χαιρετισμό η επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Γέλενα Γιοβάνοβιτς.

Η Μιλένα Έρις είναι μια Σέρβα συγγραφέας, η οποία διακρίθηκε στο κομμάτι της συγγραφής των μυθιστορημάτων. Σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική της, κατάφερε να καθηλώσει τον αναγνώστη με το βιβλίο “Όσοι πέρασαν απέναντι”.

Τον χαιρετισμό ολοκλήρωσαν ο κύριος Σωτήρης Νικολαΐδης, Αντιδήμαρχος Παιδείας-δια βίου μάθησης, ο κύριος Παντελής Σαββίδης, δημοσιογράφος-πρόεδρος συλλόγου αποφοίτων ΑΠΘ και ο κύριος Κωστής Ραπτόπουλος, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Raptopoulos tv.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα μίλησαν, ο κύριος Στράτος Σιμόπουλος, Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης, ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοφάνους, Υποστράτηγος ε.α., η κυρία Μαρία Σαμολαδά, δημοσιογράφος, Γεν. Διευθύντρια GrTimes, Real FM 107,1 και ο κύριος Χρήστος Παπασωτηρίου, επιχειρηματίας.

Ο συντονισμός-παρουσίαση έγινε από την κυρία Νίκη Στρατηλάτη, δημοσιογράφος-συγγραφέας και παράλληλα στο χώρο εκτέθηκαν έργα της εικαστικού, κυρίας Ιωάννας Ζιούτα.