Το αυτοτελές περιοδικό Τουρισμού και Πολιτισμού Travel Greece magazine, το οποίο πραγματοποιεί τέσσερις έντυπες εκδόσεις το χρόνο (άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνα) φιλοξενεί ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα – ρεπορτάζ για τη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας και τους λόγους που πρέπει να την επισκεφτούν οι τουρίστες.

Στο εκτενές τετρασέλιδο αφιέρωμα, η Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας παρουσιάζεται ως “Europe’s new amazing destination” περιγράφοντας διεξοδικά τρεις από τις ποιο γνωστές πόλεις της, Banja Luka (Μπάνια Λούκα), Trebinje (Τρέμπινιε), Visegrád (Βίσεγκραντ) καθώς και το χιονοδρομικό κέντρο ολυμπιακών προδιαγραφών Jahorina (Γιαχορίνα).

Το ρεπορτάζ καλεί τους αναγνώστες να ανακαλύψουν τη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας όλες τις εποχές του χρόνου. Ένα μωσαϊκό τοπίων με μοναδική βιοποικιλότητα και οικολογική αξία ξεδιπλώνεται σε εθνικά πάρκα, υδροβιότοπους, καταρράκτες, ποτάμια, λίμνες, δάση και βουνά που προσφέρουν δραστηριότητες, όπως περπάτημα, ράφτινγκ, καγιάκ και αναρρίχηση. Ένας τόπος όπου η Ανατολή και η Δύση συναντιούνται, με πλούτο θρησκευτικών ναών όλων των θρησκειών. Διαφορετικοί προορισμοί πλούσιοι σε ιστορία και πολιτισμό, με γαστρονομικές προτάσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.