Η εταιρεία Mladegs Pak, από την Prnjavor, έκανε ένα τεράστιο βήμα για να επεκταθεί δυναμικά στην ελληνική αγορά, με τα προϊόντα της Bonito να βρίσκονται πλέον στα ράφια της γνωστής αλυσίδας super market Μασούτης.

H ενέργεια προώθησης των προϊόντων Bonito στην ελληνική αγορά, έγινε στο πλαίσιο της  Διεθνής Εμπορικής Έκθεσης FRESKON 2023, στην οποία συμμετείχε η εταιρεία Mladegs Pak, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και Διεθνούς Συνεργασίας.

“Στο πλαίσιο της έκθεσης «Freskon» που έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, συμφωνήσαμε για συνεργασία και αυτά είναι τα πρώτα προϊόντα από τη Σερβική Δημοκρατία που βρίσκονται πλέον στα ράφια ελληνικών αγορών.  Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία,  ακόμη και η Σερβία, η οποία έχει μεγαλύτερες οικονομικές συναλλαγές με την Ελλάδα, σε σχέση με την Σερβική Δημοκρατία, δεν έχει προϊόντα της στην ελληνική αγορά” δήλωσε ο Υπουργός Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και Διεθνούς Συνεργασίας της Σερβικής Δημοκρατίας, Zlatan Klokic.

Τα προϊόντα Bonito της εταιρείας Mladegs Pak, έτοιμες σούπες και μπαχαρικά, βρίσκονταν στα ράφια της αλυσίδας super market Μασούτης, η οποία κατέχει την ελληνική αγορά με  389 καταστήματα. 

“Σίγουρα είναι μόνο η αρχή και το επόμενο διάστημα σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για την προώθηση των προϊόντων και σε άλλες αλυσίδες super market στην Ελλάδα. Επίσης, είμαστε περήφανοι που είναι η πρώτη φορά που έχουμε την δυνατότητα να προτείνουμε σε όσους επισκέπτονται την Ελλάδα από την Σερβική Δημοκρατία, ότι μπορούν πλέον να αγοράσουν ντόπια ακόμη και μακριά από την πατρίδα τους” δήλωσε η επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Σερβικής  Δημοκρατίας, Jelena Jovanović.
**Διανομέας για την Ελλάδα είναι: Kontzoglou Bros S.A.