Το σέρβικο μέλος και πρόεδρος του Τριμελούς Συλλογικού Προεδρείου της Β-Ε, Željka Cvijanović, συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα και την επανεκλογή του στην πρωθυπουργία της χώρας.

– Σας στέλνω ειλικρινή συγχαρητήρια για τη νίκη σας στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Είμαι πεπεισμένη ότι στην περίοδο που έχετε μπροστά σας, θα παραμείνετε αφοσιωμένος στην περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας σας και όλων των πολιτών της – δήλωσε η  κα. Cvijanović.

Επισήμανε ότι η εμπιστοσύνη του λαού φέρει μαζί της μια μεγάλη ευθύνη για κάθε πολιτευτή, ειδικά όταν αποκτήθηκε μετά από πολυάριθμες προκλήσεις που έφεραν σε όλους μας τα τελευταία χρόνια.

– Με την επιθυμία οι σχέσεις μεταξύ των λαών μας, βασισμένες στην ιστορική φιλία αιώνων, να συνεχίσουν να εξελίσσονται σε ανοδική τροχιά, σας συγχαίρω και πάλι για τη μεγάλη εκλογική σας νίκη με ειλικρινείς ευχές για την ευημερία και την πρόοδο της χώρας και του λαού σας σε όλους τους τομείς  – δήλωσε η κα. Cvijanović στο συγχαρητήριο μήνυμά της.

Πηγή: RTRS