Η επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Jelena Jovanović, υποδέχθηκε σήμερα τους νεαρούς παίκτες της εθνικής ομάδας Handball της Σερβικής Δημοκρατίας, όπου συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά Handball Climax Cup που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

– Χαίρομαι που είστε εδώ και σας εύχομαι να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω ότι θα εκπροσωπήσετε την Σερβική Δημοκρατία με αξιοπρεπή τρόπο στο τουρνουά και ότι θα κερδίσετε την πρώτη θέση – δήλωσε η κα Jovanović.

Σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα, ο Bogdan Rankić, μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής ομάδας Handball της Σερβικής Δημοκρατίας και ο Obrenko Miljković, Πρόεδρος της Επιτροπής στην κατηγορία των νέων, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την κα. Jovanovic, παραδίδοντας της αναμνηστικά δώρα.

– Σας ευχαριστούμε, όχι μόνο για αυτήν την υποδοχή, αλλά και για το γεγονός ότι μας δώσατε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στο διεθνές τουρνουά Handball Climax Cup. Ευχαριστώ επίσης εκ μέρους του Προέδρου μας, Marinko Umičević, και σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του – είπε ο κ. Miljković και πρόσθεσε ότι για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη είχαν την υποστήριξη του κ. Umičević καθώς και του Προέδρου της Σερβικής Δημοκρατίας, Milorad Dodik.

Ο αρχηγός тης ομάδας Handball της Σερβικής Δημοκρατίας, Nemanja Stupar, ευχαρίστησε τους παίκτες, υποσχόμενος να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το τουρνουά.

Το 10 Handball Climax Cup θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Συκεών, από 21/12/23 έως και 05/01/24, στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων. Συνολικά, θα συμμετάσχουν 28 ομάδες, 16 στην κατηγορία παίδων και 12 στην κατηγορία των κορασίδων. Η ομάδα Handball της Σερβικής Δημοκρατίας θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι απόψε στις 19:40 με την ομάδα Handball Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων.